fredag 29 juni 2012

:-) jihoooo

Semester semester i fyra veckor nu trallalaaa..... :-D
Skönt med en kort dag,och en bra dag,alla klienter på bra humör o vi har bara varit idag,tittat på em på tv,ätit god jägarsnitzel med svampsås,varit på promenad och ätit grisar och röd limonad :-) och sluta kl. 14 med ett ha en trevlig semester åt alla....for och handlade lite mat och det gick rätt snabbt.När jag kom hem och lagt i kylskåpet satte ja mig ner i soffan och mumsade i mig en magnum jordgubbs glass...mmmmm....så gott....längesen en sån glass....
Och ett fint resultat fick jag på vågen i morn,fast jag snubblade på mållinjen för delmål 2 så ändå....-12.2 kg. :-) får vara nöjd nog,och mitt pris låg i postlådan dessutom...en dvd...svinalängorna....
Hoppas solen börjar visa sig nästa vecka nu!Ikväll blir det lite slappa och slöa,hund skötning av de bästa och i moron tar jag tag i hushållet för på söndan har vi program hela dan....loppis race,och förlovningskaffe och dop kaffe senare på kvällen...

torsdag 28 juni 2012

nu e det nära :-)

nära till sista invägningen i biggest loser tävlingen för min del,i moro bitti alltså ;-)
och bara 6 timmar kvar till semester :-) i moron kl. 14 jihoooo :-) ska bli så skönt ti bara vara,städa på regniga dagar,vara ute o fixa,fara på loppis,fara ti kokkola och vasa.....åh ja 4 veckor :-)
Städat åt tre st. skitgrisar ikväll-kaninerna!bort me allt hö och skit och gräs upp på bilkärran o förde bort det så nu e min rygg helt paj! :-( Men men fint blev det :-)
nu och sova snart go natt!

måndag 25 juni 2012

snart snart snart..... :-)

e det semester :-) 4 dagar kvar jihoooo sen blir det fyra härliga semesterveckor :-) åh så skönt de ska bli ti bara vara och hoppas på sol och värme o mycket skoj ska det bli :-)
Märker att alla på jobbet börjar bli rastlösa och alla bara väntar på fredag kl. 14 då det börjar!
Var på glass ti sia glass kiosken idag,jag lovade juh glass som belöning när jag har jobbat hårt i 4 månader med vikten så nu blev en boll apelsinchoklad glass då med gänget roligt och vi hade tur med vädret :-)
Vågen visade på -600 g. så det var ju ett framsteg,vätskan for bort från i fredas så det var juh tur....tänkte så här nu att hålla pointsen än denna vecka,och försöka om inte det e för varmt på kvällarna att far ut o gå mera,blivit latare nu igen :-/ så på fredag morgon blir det slutvägning inför semestern.....spännande att se resultatet...ca. 400-500 gram till så sku ja va riktit nöjd nog...
jepp,dax att börja me någo mat nu då...

tisdag 19 juni 2012

jaha det går som det går :-/

står stilla på vågen,minus 200 g. det pendlar mellan det nu upp o ner....vet int vartåt det ska...men men bara det e stabilt nå så när så får man vara nöjd :-)
Börjar vara nära semester nu oxå så det blir lite fusk dom sista två veckorna...som igår grilldag på jobbet,ute hela dan brände mig på solen,och kusin träff på kvällen med hemlagade hamburgare,korv,sallader och en smarrig jordgubbstårta och en mycket trevlig kväll :-)
Kommer foton här:
 Alla kusiner på denna träff,hälften av oss :-) några finns i Sverige och några som inte kom av andra orsaker...
Lite mindre har man nog blivit ;-)

söndag 17 juni 2012

sommar foton








Alla foton från villan söndag den 10. juni

sommar??

Halva juni har gått redan...så bara två veckor kvar tills semester :-) Det går långsamt varje dag nu men nu e det som bäst för juli går så snabbt så....inga stora planer för semestern bara vara,nån villa resa,vasa,kokkola shopping....sola och njuta,umgås med min man :-)
I morgon har vi grilldag på jobbet,sen på kvällen kusin träff med grillat blir mycket äta då,och tårta dan före midsommar oxå..ho-ho..och glass sista veckan på torget...mmm....så inte så konstigt om det går lite trögt nu med vikten,men håller mig ändå till det planerade tills semestern.Envis jaa :-)
Var ut och springa på torsdag kväll lite me sindy,känns så bra när man orkar lite längre varje gång...
Borde baka mockarutor idag,och ut och gå,och ev. blir det en klippning idag oxå :-) kort kort hår...

lite foton

 Fina svarta only byxor för 2 e. vid stora loppis i stan.passade perfekt :-)
 två t:shirtor för 5 e. och rosa min favo färg desutom :-)
 Denna vid missionstugan för två e. passade så bra,h/m
Rosa t:shirta 1 e. bikbok var märket

Fina fynd denna helg blev det,dessutom hitta jag två baby plagg som jag tvätta o gav åt grann flickan :-) så gulliga så ja bara måsta ta dem!

måndag 4 juni 2012

Juni

18 dagar kvar tills semester och här går det undan med vikten -1,7 idag :-)
Mycket motion o bra med maten ja ja så det kan gå :-)
Hittat flera plagg i helgen både vid stugan o loppis foton kommer :-)