tisdag 30 oktober 2012

ledig dag :-)

Känns bra med en ledig dag efter fem skiften :-) sen i torsdags vari i jobb,morgon,kväll,morgon,morgon i helgen,och igår kväll i jobb men lite kortare o bara 6 timmar,men ändå många dagar efter varann.I helgen fick jag dela medicin,de var roligt men man ska nog titta noga o kolla efteråt att de blev rätt.Lärde mig några namn på medicinerna,flera som har 8-9 st. till morgonmålet ho-ho.Jag som knappt får ner en panadol :-O
Idag ska vi fara ti Sundom o hälsa på,min "syster" är hemma och så har vi med oss älgkött åt dom som de vill köpa.Väntar på att "broder" D. sa höra av sig om han skall med eller inte.Kommer att hoppa över skolan ikväll då vi far ti sundom.Men på torsdan börjar vi redan kl. 16 med föreläsning av cancerskötare.
Skit väder,regn och blåst och plusgrader idag,orkan i usa har de oxå.
Har kvällskiften denna vecka,i morgon och hela helgen o ännu måndan :-) Vi har ny chef nu oxå.
Kollade vikten igår och det ser bra ut :-) Fuskade en vecka efter jag fyllde och de steg lite men efter flera jobb skiften och lite skärpning med fusket far det sakta neråt :-) Sku gärna får far under 70 nu så ku det känns bra!
Tänk att det gått en månad sen Camilla lämnade denna jord :-( Alla saknar henne,varför uppdaterar hon inte på fb. mera?Hon e alltid grå på chatten...livet är så orättvist!

Kissorna njuter på insidan,och Salli var överlycklig att det kom snö,hoppade och rusade i snö som en kalv på grönbete! :-) ho-ho!

fredag 26 oktober 2012

Snö!!!!!








Så här såg det ut i morn,ariel skeptisk mot detta :-) Salli lycklig som en ko på grönbete :-) Alla e olika!
Har kväll idag o börjar kl. 14.

onsdag 24 oktober 2012

Höst bilder











Ledig dag :-)



Detta har gjort idag,först bakat semlor i min hushållsmaskin,riktigt nöjd över mig själv att de blev till nåt :-) Första gången jag bakar bröd!Sen fixat älgfärsbiffar,för igår fick vi massa kött igen då de hade slaktat!Å så tänkte jag vispgröt till ikväll...
Fick ta ledigt redan idag,ändrade skift så nu jobbar jag fem skift i rad!Morne,kväll,morne,morne och kväll!Nåja nog går det!Fick ny lista igår men håka på kvällen att ett skift e borta :-/ Men chefen sku fixa det.Var i skolan igår oxå,känns som vi har lite kvar!
Nepp nu ut i solen och njuta,i morgon kan snön komma!!!

söndag 21 oktober 2012

Lediga dagar :-)

Tre lediga dagar va skönt :-) Går dagen var vi vi ute i skogen me Sindy och så kom hennes vänner Etta och Leyla å...vilken fart de blev och glada skall i skogen :-)Korvgrillning och mera vänner och en till hund som Sindy :-) Molly från Krombi fick se sundby skogen oxå.Skönt väder var det hela dagen med sol!Kvällen blev det pizza,och en oravais resa efter hundmaten jag vann på fb tävling.Den får Sindy börja äta av nu Halla foder från sverige.Fick oxå se en trafik olycka :-( usch då men tror det gick bra!
I Torsdags var ja å ledig,var ti stan o äta med svågern och svägerskan,och sen på loppis där ja fynda två koftor,kaffe på prisma och handla mat till helgen.Hade bytt till kväll i fredags,hann bli lite stressigt men vi hann me allt,bastu badning och had en vikarie me mig.
Idag har det bara varit reda upp hushållet,tvätta,fixa mat,vattna blommor,bet. räckningar,stickar och tittar på tv.Borde gå ut en sväng i solen oxå...
Ledig ännu i morgon :-) skönt!Hoppas chefen börjar göra ny lista nästa vecka.Jobbar två mornar och ledig torsdag igen,fredag kväll o hela helgen nästa vecka.

Dessa två koftar hitta ja på loppis,rosa 2,50 och den gråa för 4 e.
Jepp nu ut i solen :-)

En höst lördag i bilder




















onsdag 17 oktober 2012

Målet!

Jepp i mål med vikten tills 14.10 resultatet är -18,5 kg. sen feb. 27 i år :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

lite foton från helgen

Lila stövlar av min gubbe :-)

Blommor,en katt skål,tavlor m.m

Å lurv mössan till vintern :-)

Dessa fick jag igår av en tant på jobbet :-)

Hittade mossa till ljungen lagom till helgen

Onsdags bild,detta väder idag!

Trädgårdsjobbet förra veckan

Ska göra en till sån här