torsdag 29 november 2012

helgen

Det blir lilla jul i helgen,ledig helg planer att byta gardiner,far ut o gå med hundarna E/V,loppis besök,laga en god paj....bara vara och njuta!

roligheter

Kvällskifte 13-21 i morgon




Jobbat idag morgonskifte

Sårvård på schemat
Varit i skolan ikväll


onsdag 28 november 2012

onsdag 28.11

Dit for de lediga dagarna i ett svich :-/ Vad gjorde jag?Måndan gick f.m till at göra bort två uppg. en som sku in till igår,och en till nu på söndag.Tittade lite på den 3 :je men orkade inte...
Städat upp i lekrummet sen och försökte få ihop spjälsängen :-/ Håller på med en filt till denna så radade ut lappar för att se hur mycket jag har kvar att laga.Hade utlånat bilen hela dan så den fick jag tibax på kvällen,stickade och tittade på tv resten av kvällen.Tisdan var och handlade mat,hämta en blomma åt en 70-åring,och på e.m var jag till klasskompisen i grannbyn och vi lagade undan vårdvetenskaps teorier till lärdomsprovet och fick inskickat det oxå.skönt!I skolan igår kväll,hade cancer föreläsning åt varandra.
Idag bara plockat och städat lite,vikit kläder och packa upp de sista flyttlådorna :-) bara porslin i dem ändå.Skönt att få rummen i bra skick nångång!Tog fram julgardiner att fixa på fredan och i helgen.
Blir att jobba tre dagar nu,kväll,morgon,kväll.skola i moro kväll.Men en ledig helg väntar inga läxor bara vara och ställa till jul.Hittade första julklappen åt lillebror i helgen :-)
Minus 6 grader och det vill komma ner snö....hurra det blir snart vitt på marken igen!
Nu ska jag fixa mat,och fara mot stan,tanka bilen och sånt!

Sindy idag

Findus går på gravgården

Här vilar dom Stampe och Joppe

Skogen bakom oss

paparazzi foto åv Sindy :-)


söndag 25 november 2012

Begravning :-(

Har just grävft en grop åt joppe,hittade honom död i morse när jag gick me mat till dem.Såg redan igår att han var lite konstig,trött och hängig.Men döden kom fort tydligen,låg utsträckt me hövo i matkoppen.Nu ligger han under jorden me stampe,de får stampa vidare på gröna ängar <3
Hann bli över 9 år,så han var med länge.Nu e de små flickorna kvar då.
Blir att söka sig till jobbet om en timme,sista passet före två lediga dagar :-) Ska ha utvärderingssamtal idag me handledaren om min tid där,och få bedömning över första delen :-/ huuu...
Blir femte skiftet nu på rad,så därför har jag inte hunnit blogga så mycket,och med grupptent i torsdags i skolan.I morgon blir det läx dag och tisdag ska jag bara vara!!!Nästa helg e jag ledig,är lilla jul då hoppas det kommer snö till det!
Snålheten forsätter :-( blä va ja sku kunna äta mycket sött nu...o det känns i magen usch får skärpa mig nu!
Jepp nu sticka lite före jobbet!Tjingeling!

några foton

Tre par byxor 6 e. fynd! :-)

Ariel trött katt

Mitt nya stick projekt

fynd på fb loppis som älskling ville ha!

Hungrig frass

måndag 19 november 2012

måndag 19.11

Nystädat hem,vad skönt!Det var verkligen nödvändig ho-ho va mycki skräp o svart vatten det kom i skurämbaret :-(  Men nu e det fint igen,och kissona var ute så läng jag dona på :-)
Har lediga dagar tills onsdag kl. 15 typ...ska in på personal möte idag bara 2 timmar,tar ut de timmarna på torsdag o slutar tidigare.Ska fara o handla lite mat efteråt,och en tur till stugan tänkte jag sku behöva hitta nå byxor.Å ny jacka sku ja vila ha men men.... :-/
Varit lungt i helgen på jobbet,för vi had två på sjukhus,försökte dra lite frågesport/frågekort igår kväll så inte kvällen blev så lång.Vi har börjat sticka på en filt där oxå till mysrummet,de flesta tycker om att sticka.
Vikten idag då ja kollade, 71,9 kg. pms vecka o ja e så snål,sku kunna äta  vad som helst :-/
Fint väder har vi idag,solen lyser och det e rim i gräset.Sku ha vari bra att hinna ut,men borde bet. några räckningar nu och äta nåt före ja far ti stan. Tjohej på er!

Förra veckan bild :-)

onsdag 14 november 2012

ledig dag :-)

Så kom det e ledig dag så här mitt i veckan,fast ja e hundskötare idag så "ledig" e ja väl inte helt :-) men de e de sötaste skötehundarna som finns och inte alls krångliga att ha så det e bara en njutning!
I måndas hann ja och handla lite mat före kvällskiftet och en sväng via ex jobbet mesamma,fick lite dryft efter klienter/arbet. kollegor men int till det företaget!!Roligt att se alla,men no var det skönt att fara ti mitt jobb sätta mig ner kl. 14 och dricka kaffe me tantorna o pyssla ett krya på dig kort :-)
Kvällen gick bra,och igår had jag moronskiftet men sluta redan kl. 14 det var skönt före det var så fint väder så det blev en skogspromenad med sindy då :-) Och i skolan igår kväll då igen,men nog e det lite kvar före jul nu ho-ho!Ämnen efter ämnen avslutas och nya börjar,två uppg. nu som borde lagas!
Fotat lite loppis prylar nu och lagt på fb,hoppas få sålt nåt igen vill slippa det!Resesängen blev såld i helgen,de kommer efter den i morgon för 15 e. :-)
Jepp nu ska ja traska till hundarna o fara ut med dem en sväng hej hopp!


Så här fin himmel var det igår halv fyra tiden

söndag 11 november 2012

Farsdag

Så här minns vi våra pappor idag

Mys

Mat bjudning till styvpappa,älgkött,mos och sallad

Kladdkaka och grädde

Lite muffins från igår

Lillebror :-)

lördag 10 november 2012

foton

Vilken stil alltså ti ligg o sova :-)

Myser me husse :-)

En na så när bra bild t.o.m!

Muffins som jag bakade lördag 10.11

Studerar flitigt på slutarbetet...

Mys ängeln får lysa ikväll!

Lödasmys!

Findus vill vara inne

Fina saltlampan!

Detta ser vi på nu som då ett avsnitt av,blir att beställa nästa box snart :-)

Några filtlappar har jag hunnit med!

Findus tittar ut på det äckliga vädret!

här studerar jag 

nya böcker att läsa äntligen!

tavlan fick komma till sovrummet. Lycka

Ledig helg

Ledig helg,va skönt :-) njuter att vara hemma o dona på...stänger av hjärnan helt från jobbet.
Va oxå skönt i veckan å ha två lediga dagar,va såååå trött på onsdan så ho-ho!Fick rett upp här hemma,tvätt kläder,var o handla lite mat,ti stan på kaffe o skräpmat.Torsdan va ja å bara lat(tänkte åka ti ex jobbet o hälsa på men men...),hade skolan på kvällen men sku bra kunna vara hemma så trög kväll så ho-ho!!! :-/ vi kommer dit för att lära oss int höra på lärares gnäll,o okunskap!Men men som sagt de e inte mycket kvar nu...6 ve. till jul,sen "bara" 12 ve. kvar :-)
Hade morne igår,och det gick bra.Personalmöte snart igen,ingen ny lista ännu...men men...ingen panik!
Var ti bibban,och handla lite mat ti helgen efteråt,blev franska o heimlaga hamburgare på kvällen.

Idag har det varit hushållet att reda upp,vika kläder,reda upp papper,bakat lite muffins,haft " lillebror" på besök tvättade sin hoj och bil,suttit två timmar med slutarbetet med klasskompis oxå...puh!
Älskling har varit å jakt hela dagen,nu myser vi med brasa bara,kanske en kaffe senare nånstans :-)
Har vägt mig lite nu som då och kan säja att vikten pendlar på  mellan 70-71 kg. Nöjd så!
Så länge det int spårar i väg för mycket!Snåltanden e värst nu just... :-/

måndag 5 november 2012

Ny vecka

Måndag den 5.11,ny vecka med nya möjligheter.Va händer denna vecka?
Jo,har kvällskifte idag börjar 14 och har ansvar ikväll eftersom ja e me ett biträde.I morgon bitti till kl. 7,men slutar 14 så de e bättre,skolan på kvällen förstås men lediga dagar-äntligen väntar onsdag och torsdag :-)
Sen jobb 7-15 på fredan,och ledig helg en bättre vecka kan man säja :-)
Tungt med 5 skiften efter varann o hela helgen....men men så e det med skiftes jobb!
En olycka igen igår här i socklot hände,stod o föna håret då jag hörde blikabilar en,och en till...så förstod att nåt stort hade hänt igen :-( En dog,en pappa,make :-(
Annars ingen nytt,tror det blir m.stugan på fredan,längesen sist!Kanske loppis i helgen å,och så e det farsdag på söndag tänkte bjuda på mat åt Leif då.
Nu ska ja se om ja sku orka gå ut o gå en sväng före jobbet kallar :-)
Trevlig vecka till er alla!

lördag 3 november 2012

Alla helgons dag

Idag tänder vi ljus och tänker på de som inte finns hos oss mera.Mina tankar går till Camilla mest idag,man saknar hennes statusar på fb.och tänker på hennes fam. som ska gå genom detta första sorgeår alla högtider som påminner om henne.En fin ängel som ser ner på oss idag <3

Dagens bilder

Fått mopat lite idag

Stickat o tittat på en film

Dagens väder,grått o mulet,vått...
Börjar kl. 15 idag oxå,men har slappat bort halva dan redan.Var mera fart i mig igår,med bakning,och kaffe på stan,och handlade mat,var ti gravgåln me ljus.

Går dagens foton

Älskling lagar morots semlor :-)

Fixade degen med maskinen

Mockarutor till helgen

Mums goda blev de!

torsdag 1 november 2012

1 November är här









Ledig dag idag,hunnit frosta ut frysen,torka rent i kylskåpet,diskmaskin har diska åt mig :-),fixa mat,fyllt i ett papper,tittat på tv,sticka en ruta klar till filten,och varit på en 45 min. promenad till grannbyn,skönt väder och frisk luft behövs inför skol kvällen,vi börjar 16 idag med föreläsning av cancersköterska,intressant jobb!
All helgona i helgen,jobbar fyra kvällar i rad nu och avslutar femte skifte med morgon,sen väntar två lediga dagar :-) skönt! Ny månad,snart e det jul!!!Nu till Bennäs!Hej hopp!