fredag 29 mars 2013

Lååååååångfredag

Undrar om kl. går långsamt varje långfredag???Känns så i alla fall...
Gjort idag:(fast man int sku få)
*Vikit bort kläder
*Sköit om blommorna
*Rett upp papper
*Lagat mat
*Plockat påskris och fixat fint på trappan,tagit bort tomtarna m.m
*Fått ÄNTLIGEN upp mera tavlor,och foton blev så bra så :-) Och Sindys skylt!Tack till älskling för det <3
*Ladda ner jeppis filmen hann se hela nästan,had int ladda allt.
Och nu...trött,blir jobbet imorgon  o sen baka nåt till söndan.

onsdag 27 mars 2013

Påsken 2013

Ny vecka o ja det blir påsk oxå i år igen :-)

Måndagen var det jobb dag,femte skiftet på rad-pust!Men bra gick det ändå,var ensam i huset två timmar.Telefonen ringde hela dan tyckte jag.Lite råddigt då chefen har vinterledigt.
Tisdan:sovmorgon,ti stan o handla lite mat medan gubben var på fys. beh.,kaffe vid neste,bakade bröd och lite roliga kex till söndan på kvällen då gubben var på möte.
Idag har dagen gått till storstädning,tvättning av kläder,bakat semlor,varit ti stan nu på e.m. bibban,kaffe och hämta rådjursmat från k-super.Å nu blir det kvällspromenad med sindy tänkt jag,sen blir det pannkaka på det och slappa resten av kvällen för i morgon blir det jobb igen.Fredan e jag ledig,medan jag har morgon på lördag,och söndan ledig därför påsk kaffe/fira gubbens födelsedag.Måndag morgon,och tisdag.Sen ledig igen i tre dagar :-) Skönt när har ledigt nu att får gör det man vill och inte behöv sitta framför datorn me nån upp.,min hjärnan har nog inte fattat att man har klart studierna så här långt!Bara vi sku få bestämt när yp sku vara så känns det bättre,borde skiva den klart.Å vårt slutarbete oxå.
Nej nu väntar bästa sindy på mig.Åh jaaa....fick bekräftat det jag anade idag på f.m......flick kanierna är lesbiska :-D förvåna?Nej för joppe o stampe var ju bög så....... :-) :-) :-) :-) :-)

fredag 22 mars 2013

Fyndat :-)

Jeans o en glitter t-shirta 3 e. från "stugo" 4 ve. sen..

tunika med kjol 2 e. :-)

Kossor till min man :-)

Måndas fyndet +två mattor åt Sindy att sitta på.

Tisdas fundet från sell by rent loppis lång kofta o bok

Kissornas nya leksaker,morris kissen och en musgrej från vasa

Igår var det årsmöte för byahemmet och jag blev medlem i styrelsen :-)

Fynden från Vasa,bok,sockor,tub halsduk.Plus presenter till en bror snart 11 år

TW party 83 e. Ups!Å ny jobb listan :-)

Fyndat av  vännen camilla allt för 20 e.,fyra tavlor,en lampa och en klocka


måndag 18 mars 2013

Ny vecka

Gjort idag:
*tvättat kläder,diskmaskin har jobbat sitt
*skickat in hemtent i palliativ vård-sista tenten :-)
*bet. räckningar
*haft Helga på besök :-) mums mums på kvistarna
*varit ti stan,erkkin-halli,bibban,neste på kaffe,och handla mat,loppis o fynda två plagg o två mattor åt sindy
*ikväll på tupperware party till bennäs
och fick ett samtal från jobbet så ändringar i jobb tider denna vecka...ledig två dagar och jobbar helgen,fast det sku ha varit min lediga helg men det had strula till sig lite där...så så.....
*och minus på vågen hurra :-)

lördag 16 mars 2013

Dagens foton

Två fina kissor


mat dax :-)


Mamma missan

Å sindy

Var är Findus?




Haren har sin gång här


Helgas matställe

:-) Ariel




Fina Ariel

sniff sniff var är detta?

foton


Lärdomsprovet i onsdas vid jutbacka



Utbrändhet var ämnet



Gos kisoor :-)

fredag 15 mars 2013

Veckan som gick!

Veckan har rusat iväg,jobbat och haft vår föreläsning i onsdas för 15 st. människor,och det gick bra t.o.m lärare var nöjda ;-) Fast vi va nervösa o tyckt he blev så stelt,men nog får vi en 2:a tror jag,bara vi får rätta och skicka in slutarbete riktit på riktit nu så :-) Hela dan for i det och även på tisdan va vi o fixa lite,så skönt ti ha över det.Å igår va det tydligen sista kvällen i skolan,nåja en timme ska vi ha "nångång" ännu.Fick en liten upp igår bara,och en hemtent ska in nästa vecka så jag får börja skriva yp plan...he va ju yp kvar på hedbo men he gar no bra he,känt folk där o där e jag "hemma" :-) I tenten i demens fick jag en 2:a :-) fast det var godkänt eller underkänt som gällde,väntar på anatomi svar..... :-/
Å nu e det fredag,jobbar hela helgen.Lite råddigt på jobbet,personal brist!!!Å klienterna e lite halv krassliga.Två studerande nästa vecka oxå...ho-ho...
Nu ut i solen med sindy,före fredasmyset börjar,farmen final ikväll :-)
Skall fota lite o slänga lite bilder i helgen....

söndag 10 mars 2013

Ny vecka i morgon då

Helgen har varit o farit.....svichhhh så  den över!Igår hann jag kasta ut sängkläderna från morgonen men sen  satt vi 7 1/2 timme med slutarbetet :-/ Suck sku int alls ta så länge had vi tänkt na men...fick laga en 22 sidors power point presentation på vårt arbete som vi tänkte börja med att berätta om på onsdan,sen tar vår föreläsare över och kaffe paus i mellan så fortsätter han om hut man förebygger stress,och så hitta vi en bra avslappnings övning som vi menar avsluta med!Lite nervöst blir det nog,men hoppas vi fixar det och får bra betyg för allt.Tänkte fixa med tulpaner och ljus,lite godis på bordet.Har inte fått så många anmälningar så nån till sku no få komma,behöver in mera pengar så vi har råd att bet. föreläsaren plus kaffet.Nå dit for hela dan igår då!Orka int göra så mycket igår kväll var helt slut i bollen :-/
Men idag har jag fått mera gjort i stället,fixat o donat i hushållet,tvättat kläder,lagat mat,plockat o på här,varit till mysinge och provkört en fin bil,bara såde ca. 37,500 som saknas ;-) fast va sku man göra med en sån dyr bil???Drack kaffe där mesamma.Sen var vi ut o gå med sindy ett varv,kall blåst brrrr....!
Och nu håller jag på med att laga kladdkakor till kara cafe i morgon.Tre st. blir det.Hittade ett bra recept på en blogg i fredas,så jag testa en då kvinnodagen till ära ;-)
I morgon blir det att komma ihåg att broms vid sandsund då ;-) De e ju dit jag ska i morgon.Veckans tider blir så här,7-14,7-14,ledig,ledig,7-15,7-15.och 7-15.Vet int om vi har skola på tisdag ännu,och onsdan blir det först frissa besök,sen på kvällen vår praktiska del,därav vill jag vara ledig på torsdag för att pusta ut!Och antar det är skola på torsdag,fredag löne dag :-) hurra!
Vikt kontroll i morgon,blir inte bra tror jag fuskat så denna vecka!!! :-( blir skärpning nu måste ju vara i form ill maj om det ska bli nå nya kläder till dimenssionen!!!!

fredag 8 mars 2013

:-) kvinnodagen 8.3

Nu får man stycka ett streck över två veckors praktiken,två tenter :-) De e gjort!
Det som är kvar:praktiska delen på onsdag,hemtenten ska inskickas,två skol kvällar(händer ve. 11) och YP plan ska skrivas klar till före påsken!!
Varit intressant och intensivt och rolig praktik tid,hunnit se lite av varje,lärt känna trevlig personal och många olika klienter där.Hade med chokladkex idag som tack :-) Lite mera "kött på benen" så skulle jag nog kunna tänk mig att jobba där.Vari till jobbet på ett 85-års kaffebjudning efter praktiken idag.
Helgen kommer att fara i det sista inför praktiska delen,hemtenten och fixa o dona här hemma,och vila o ta det lungt! :-) o på bilprovning ;-) fick ju hem reklam så man e ju bjuden...

tisdag 5 mars 2013

ja!!!!!!!!!!!

Veckan hitills:
* vikten lite upp,eller jämnvikt ändå?Pms veckan i antåg...
*Läst på tent söndan,och i måndas!!Puff anatomi...suck 80 frågor,plus latin muskler o skellet....
*Skola ikväll,yp info,ga timme,och det bästa GODKÄND i läkemedelsräcknasi praktiskt dock men ändå nu e det klar och det känns skönt :-) :-) :-)
* varit två dar på praktik o sett o lärt mig mer intressanta saker...
I morgon gäller anatomi tent kl. 18 håll tummarna,sista tenten!

lördag 2 mars 2013

Lördag

Detta har gjort idag:

*Sovit till 9.00,somnade halv tio på soffan!!!Va då slut???
*Städat lite
*Tvättat två maskiner kläder
*Diskat ur katt kopparna
*Fixat i köket,lagat paj botten klar till kvällen
*Pluggat lite anatomi
*Varit på 1-års kalas och 15-års kalas till Socklot på e.m
*Och nu lördasmys med älskling :-)