måndag 29 april 2013

:-)

Nåja!!

För 11 år sen idag var jag på bb och tog emot en liten liten skrutt unge :-) Igår var vi och firade honom på kvällen,en lycklig 11-åring som fått en egen race moppe att köra på bana med.Åren går och pojken har växt!!!Ho-ho tur då man själv e ung eller hur det nu var?! :-)

Ikväll satte vi punkt för vårt slutarbete,i morgon åker tre kopior iväg för att bindas,skönt att ha det över!Bara en utvärdering av det hela med lärarna.I morgon påbörjar jag mitt yrkesprov på Hedbo,fyra dagar i rad nu och ledig helg och sen ännu måndag.Sen 13.5 har vi utvärderingsmöte :-/ Optima värdering med min handledare och ut o äta ska vi som optima bjuder på :-)
Sen den veckan är det bara två ve. jobb före läroavtalet är slut för sista veckan i maj har vi skola två dagar.Har ledigt den veckan,börjar semester från 29.5.Vi har brandövning,och sånt sista veckan,övning både i kyrkan och sursik.Men kl. 15.00 den 30.5 ska vi vara klara att gå in i kyrkan som närvårdare :-)  Planerar festen för fullt som ev. sker första helgen i juni.

Tre veckor semester och sen från 17.6 börjar jag som sommar vik. så då blir både morgonskifte och kvälls tillbax fast jag e ensam på kvällen då!Får se då hur det går!
Jobbar bara på 78,43 % men tar extra skiften nog har jag lovat!

Nya tag efter mycket fusk från och med idag!!!!Vågen visade otäcka siffror :-(
Om jag ska ha en ny klänning till examen så då skärpning!!!

I morgon är det vappen,jobbar till 13,även på första maj till 13.

fredag 19 april 2013

Veckan som gått

Måndag,tisdag,onsdag 7-15 i jobb,mycket städ dessa dagar blev det,plus fönster tvätt.Skönt att vi alla börjar vara på fötter nu.Ca. 6 ve. kvar till man får betyg,och semester :-)
Kvällarna for bara,hann vara ut o gå me sindy tisdag kväll hon trilla i diket två gånger :-) Husse fick städa hagen så länge.Onsdas kvällen for i att dela ut rådjursmat.
Torsdag ledig-slappa och slöa halva dan,hade ingen bil dessutom för den var på service på e.m. men sen var vi ti stan på e.m,kolla lite bilar,kaffe,mäcken mat :-)
Idag mera aktiv,städat,tvättat kläder,frissa besök,marknads besök,kaffe,matinköp,pizza i nykaabi och ut o köra ner till havet sen.
Nu väntar tre jobb skiften,slutar 14 i helgen så det blir skönt :-)

söndag 14 april 2013

Söndag!

Varit på jobb 7-13 idag på avd 2,roligt att de ringde efter mig och de sa att det var bra att ja kunde komma :-) Inte så många patienter men ända fanns det att göra,och de gick bra och roligt att pröva sig fram på ett "nytt" ställe som ändå är bekant.Fanns flera lediga skiften men passa int in me mina jobbtider,ett ev. men di får ringa o kolla.
Solen har kommit fram tibax under dagens lopp,då man e inne på sjukhuset o jobbar ser man inte vad som händer ute.Ikväll skall vi fara ti Lappfors o hälsa på Linda syster yster de har flyttat till eget boende nu där i byn.Sen väntar tre moris skiften 7-15,7-15,7-16.ledig två dagar och sen jobb i helgen.

Det går trööööögt nu med vikten,motivationen e borta,allt står stilla men men en kick i baken sku de vara så.....men men så länge de int fara iväg helt uppåt skogen.
Allt "limin" i kroppen idag,var på självförsvarskurs igår från skolan,ho-ho hoppas man int råkar på nån svår klient,hur ska man komma ihåg hur man gör sen???Men kul var det!Vår examens mössor har kommit oxå,det närmar sig då känns det som.

fredag 12 april 2013

Ojdå..

Lediga dagarna går fort,igår satt jag en stund o skrev på yp-plan på f.m,ti stan på e.m. på lite ärenden och kaffe vid neste,kvällen gick i styrelsemötes tecken vid byahemmet.
Idag skrev jag  fäädit min yp-plan och skicka in den,bet. lite räckningar,städat här inne,diskmaskin har fått jobba lite,och så till stan och handla mat,hämta rådjursmat,och kaffe vid neste.Ikväll blev det en timmes länk med sindy sen fick hon sitt fredagsben från much :-) glad hund!trött matte.
Ätit lite köpis pizza nu och tänker lägga på bastun,så man e ren inför morgondagens självförsvarskurs som är från kl. 9-13 i morgon.
Fick just samtal från avd. 2,dom ville ha mig i jobb i helgen,tacka  ja till söndas morgonen :-) Blir ju spännande,bra med lite extra knäck oxå.
Nu fredasmys med älskling!

onsdag 10 april 2013

fyra lediga dagar väntar :-)

Efter fem morgonpass känns det bra med fyra lediga dagar :-)
Alla börjar vara på benen på jobbet,även personalen och min handledare e tibax!Så nu blir snart yrkesprov o visa min kunskap :-)  Nu ska vi åka ti sandsund på en kaffekopp till vår vänner.

fredag 5 april 2013

Nåja,he tar se!

Två dagar sjukledit och tre lediga dagar på det.Det betyder jobb nu i fem dagar då,med början i moron bitti kl. 7.00.Så vad har gjort denna vecka:
Måndan: låg/sovde jag bara hela dan i sjukan min,mådde inte alls bra.
Tisdan: låg jag halva dan,och vila mest nog.Försöka va ut lite på gården,slappa mest.
Onsdan:Ti stan och handel mat,äta i stan,ett varv ti kokkola o skåda en bil,via krombi på kaffi,heim o sväng och ti Nykaabi o skåda hundar på kvällen.
Torsdan:Fixa hushållet på f.m.,va på personal möte ti jobbet på e.m.,promenad me sindy 8 km. på kvällen.
Idag:Varit ti stan o äta pizza buffa,handla mat,hämta rådjursmat,tvätta kläder och vilat ikväll.

Börjar nog kännas ok nu,aptiten börjar koma mera o mera....bara man int får det andrar varvet nu,flera ha fått det där nu :-( Fick reda på det i torsdas,två in på sjukhus och så det tråkiga dödsfallet :-(
Jepp nu i säng jobbet kallar i morgon! :-)

onsdag 3 april 2013

:-(

Varit tyst här nu,varför?Varit däckad av magafari :-( Började spy natten till måndan,och skulle i jobb fick meddela att ja e sjuk,låg hela måndan igår va jag uppe korta stunder men det yrade bara huvudet :-( Men det blev bättre på kvällen o idag känns det rätt ok,vacknade kl. halv 6 o var hungro!!
Fick fixa sjukledigt två dagar och nu har jag lediga dagar,så först på lördag morgon jobbar jag.
Fick höra sorgebud igår oxå,en av de tanterna på hemmet hade dött där :-( Hon var "min" klient sorgligt!
Blir att försöka fara ti stan o handla lite mat nu och ta det lungt,tänk vad man blir svag av att vara sjuk.