måndag 24 februari 2014

Ja!Måndag och ny vecka!

Resultat efter en vecka:-600 g. :-)
Resultat efter fyra hela veckor med points och mera motion: -4,4 kg. :-)

Å nu iväg på jobb och traska många steg och få  motion! :-)

söndag 23 februari 2014

Sköna söndag!

Dit for den veckan och den helgen snart oxå!Veckan gick bra med ett extra skiftet,men sen blev det ändrade planer ingen kurs behövdes på en annan avd. just den dagen men men....blev en bra dag ändå för for till vännen H. sen och vi var ut på promenad med både baby M. och hund,blev en loppis runda på kvällen även :-) Fyndade en ljussrosa kofta för en euro :-)
Var ledig på torsdan,men blev uppringd om extra skifte men tackade nej så det blev en slapp och skön dag med hund promenad och med martha möte på kvällen och blev även inskriven som Martha :-) Kul!
Jobbade fredag kväll och så var det ledig helg :-) Igår var det städning på agendan,och kläd tvätt och slapp och så blev det purmo revyn på kvällen,oj va de e kul och duktiga!
Idag mest slapp och slö,en lång promenad genom skogen till grannbyn,och fixa lite här hemma,och snart blir det vitlöks-potatisgratäng och älgstek :-) Mums!Men igår fick vi oxå höra sorgliga saker om en ung man som har dött,känner inte men systern och mamman vet jag vem e!Livet e orättvist varför ta dom unga då det finns 99-åriga tanter som ligger o råddar bara,ja detta livet!Hoppas fam. kommer genom den stora sorgen!
Så tre promenader denna vecka,och ätit rätt bra,intressant vägning i morgon väntar!
Tja det blir en lång vecka nästa vecka med jobb 3 dagar på jobbet,extra jobb två dagar och så börjar jag vak nätter på lördag kväll...

Dagens promenad i skogen

Här började jag på Svedjavägen


Vått och ingen snö kvar

Skogs stigen

Många spår

Kom ut till kallhugget

Längst bort syns ett gult hus de e butiken ut vid stora vägen


En bra väg som dom gjort ute i skogen,vått o halt

Gick in i skogen tibax

Ett träd med tickor i

Något äcklig ben rester av något djur

Februari månad o vått som bara den!

Vid skogen där bort finns Karby


Vid gluggen kom jag ut från skogen

måndag 17 februari 2014

Foton!

Fynden i Vasa loppis,gris byxor till en f.d bond dotter :-)

Buketten till alla <3 dagen!


Städning!

De två stor skitarna!!!

Regn i feb. vilket slask väder!


Vilken fin väg vi har alltså!

Måndag och ny vecka :-)

Jobb helgen e över,fredag kväll,lördag morgon på ny avd. där man klarar sig själv och det gick riktigt bra nog men tråkigt att man var ensam och lite lite att göra när man bara hoppar in för en dag, och så söndag morgon,en bra dag det oxå :-)
Idag L. på listan och hushållet blivit upprett,räckningar betalda,städat åt kanierna,sålt två dvd och räckna min hund kassa :-) och ikväll blir det slappa och bara vara :-) Denna vecka ser ut så här:Mån. L.,Tis. extra skifte 7-14,Onsdag 7-13.15 Kurs,Tors. bytte skift och är L. tänkte fara på martha på kvällen,så Fred. 12.30-20.30 och ledig helg :-) Sen från måndan blir det 100 % då i jobb!
Vikten i morn -700 g. He går åt rätt hål,ätit rätt bra,och två promenader blev det bara.



torsdag 13 februari 2014

Foton från Vasa

Slask väder

Titta nu hur söt man kan vara :-)


Vilken tar vi?

Busar med varann

Torsdag och snöfall ute!

Helgen gick snabbt,var på söndas jobb till Sandsund,roligt att råka mina klienter igen efter en tid :-)
På måndas morgonen blev jag brutalt väckt 7.27 av telefonen de behövde mig på backen då igen,ny(varit en gång förr) avd. men det gick bra fick var på tisdan på en annan avd. igen,så två extra skift blev det 12 h. extra :-) Lovade ta en till dag nästa vecka då det behövdes och de visste om det redan :-) Så nu har jag tre dagar nästa vecka i stället för två,men helgen blir nog ledigt för veckan efter blir tung!

Ledig igår och vi var ti Vasa med hundmat till hundstället där och fick söta valpar :-) Åh....!
Var till Kurres jakt butik,Hong-Kong,och äta koti pizza,och till loppis i Smedsby där var det fint och trevligt oh fynda tre plagg för 6 e. :-) Sen hem via shell för att tvätta bilen bara.
Idag oxå ledig och hushållet har fått sig en uppskurning,och tvättmaskinen går varm.Borde far ut på en snöpromenad och ev. å handla lite mat och mjölk.

Vikten i måndas -1 kg. :-) Tjohhooo nu far det åt rätt håll!Känner på jobb kläderna att de blir större,så vi fortsätter äta bra och fuska nu som då! :-)


fredag 7 februari 2014

Dagens äventyr i skogen :-)

Dergernäset

Koma tå!


Var är haren sök!

Ja hitta int naa!!!

Harspår!


En fin lada



Busar med husse lite...

Hejdå!!!

Grill paikka

Nåja vi far heim o ita na tå!

måndag 3 februari 2014

Måndag!

Ny vecka,med två nattskift inbokade från i morgon.Hoppas på inhopp mot helgen...
Dagen har gått till städning av huset,renbäddat sängen,tvättat två maskiner kläder,bytt kattsand,plockat o fixat,rensat bort lite papper som skulle in i mappar,betalt några räckningar,och nu blir det att fixa lite mat då!Inte hunnit ut nå ännu,men hinner ännu ikväll på promenad.
Vägning visade bara -100 g. men med pizza i magen så :-( Nå vi fortsätter bara och kämpa o på! :-)

söndag 2 februari 2014

Jobb helgen över :-)

Jobbat hela helgen och nu var det över :-) Skönt med kort dagar på helgen nog!
Fredag kväll,lördag och söndag morgon blev helgens jobb saldo,å allt har gått bra.
Fick nya jobb listan i fredas oxå,blir 2 ve. med 50 % och sen börjar 100 % från 24.2 så det var två listor,får hoppa in de två första veckorna vid behov annars blir det mycket ledigt.Blir en dag på annan avd.och en kurs dag oxå.Bra med jobb nog!Kändes bra när lönen kom i fredas oxå med jultilläggen :-)

Snart en vecka sen jag började köra poitns,tycker veckan gått bra i matväg och även i motion,fyra promenader plus stegen i jobbet!Blir intressant att väga sig i morgon!
Blir lite  sämre kanske nästa vecka,börjar vaka på tisdag men vi gör så gott det går då!