söndag 23 februari 2014

Sköna söndag!

Dit for den veckan och den helgen snart oxå!Veckan gick bra med ett extra skiftet,men sen blev det ändrade planer ingen kurs behövdes på en annan avd. just den dagen men men....blev en bra dag ändå för for till vännen H. sen och vi var ut på promenad med både baby M. och hund,blev en loppis runda på kvällen även :-) Fyndade en ljussrosa kofta för en euro :-)
Var ledig på torsdan,men blev uppringd om extra skifte men tackade nej så det blev en slapp och skön dag med hund promenad och med martha möte på kvällen och blev även inskriven som Martha :-) Kul!
Jobbade fredag kväll och så var det ledig helg :-) Igår var det städning på agendan,och kläd tvätt och slapp och så blev det purmo revyn på kvällen,oj va de e kul och duktiga!
Idag mest slapp och slö,en lång promenad genom skogen till grannbyn,och fixa lite här hemma,och snart blir det vitlöks-potatisgratäng och älgstek :-) Mums!Men igår fick vi oxå höra sorgliga saker om en ung man som har dött,känner inte men systern och mamman vet jag vem e!Livet e orättvist varför ta dom unga då det finns 99-åriga tanter som ligger o råddar bara,ja detta livet!Hoppas fam. kommer genom den stora sorgen!
Så tre promenader denna vecka,och ätit rätt bra,intressant vägning i morgon väntar!
Tja det blir en lång vecka nästa vecka med jobb 3 dagar på jobbet,extra jobb två dagar och så börjar jag vak nätter på lördag kväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.