lördag 22 september 2012

ledig helg :-)

Vilka bra dagar man haft,hade onsdags kvällen i jobb blev lite saker igen så vi blev lite sena i programmet men allt gick bra ändå.Mycket man ska få se än och lära sig!
Ledig torsdag,tog en rivstart och hade storstädning i klädskåpen ut me allt och torka o vek in fint,en påse att slänga och en stor hög till loppis nångång :-/ ho-ho! Ner med gardiner,o ut med dammet!Blev en paus då vi for ti halppis i alahärme en sväng,åt mat där mesamma oxå :-)
Sen fortsatte städning av sovrummet och hela huset på samma gång,skurning och ut me mattor,wc tvätt och ja.....så skönt me städat hus :-) Va ut me sindy ti skogs och fick lov att vara tyst o stilla när hon fick upp nåt byte och älskling va redo att skjuta :-) jag-tyst?! :-D Till slut fick vi fast henne och så for vi ti stan på knack korv ;-) och en smakbit.Fredan hann vi o handla och på en kaffe,erkkin halli o shoppa lite.Foton kommer!
Igår hade jag kväll och fick hjälpa till i bastun.Tre veckors listan den första har bara farit nu...trivs bra på mitt nya ställe.E ju van med klienter utan språk,och dessa pratar sju stugor fulla ibland :-) roligt roligt!
Idag har det varit loppis besök,12 e. fattigare men fem plagg rikare och ett till hundtäcke oxå.Flera veckor sen jag var ti loppis sist :-) en fynd dag för oss båda!Foton kommer!En skogspromenad på det och suttit den senaste timmen med en trevlig hemuppg. :-/ skriver så ja får snart bältros!
Kvällen vet jag inte än nåt om....
Men i morgon mera skriva,hårfärgning,fönster tvätt om vädret till låter!
Hoppas på nåt resultat på måndags vägningen,blir nog en promenad i moron oxå :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.