söndag 14 april 2013

Söndag!

Varit på jobb 7-13 idag på avd 2,roligt att de ringde efter mig och de sa att det var bra att ja kunde komma :-) Inte så många patienter men ända fanns det att göra,och de gick bra och roligt att pröva sig fram på ett "nytt" ställe som ändå är bekant.Fanns flera lediga skiften men passa int in me mina jobbtider,ett ev. men di får ringa o kolla.
Solen har kommit fram tibax under dagens lopp,då man e inne på sjukhuset o jobbar ser man inte vad som händer ute.Ikväll skall vi fara ti Lappfors o hälsa på Linda syster yster de har flyttat till eget boende nu där i byn.Sen väntar tre moris skiften 7-15,7-15,7-16.ledig två dagar och sen jobb i helgen.

Det går trööööögt nu med vikten,motivationen e borta,allt står stilla men men en kick i baken sku de vara så.....men men så länge de int fara iväg helt uppåt skogen.
Allt "limin" i kroppen idag,var på självförsvarskurs igår från skolan,ho-ho hoppas man int råkar på nån svår klient,hur ska man komma ihåg hur man gör sen???Men kul var det!Vår examens mössor har kommit oxå,det närmar sig då känns det som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.