tisdag 10 december 2013

Hå-hå!

Det blev nog lite för många timmar i jobb förra veckan för mig,7 skift på 6 dagar,ett dubbelskift på fredan,och ännu upp till lördas morne,var int riktigt me nå mera då :-) Hade huvudvärk hela söndan,vi var ti krombi på e.m. kaffe,och o äta till myso på kvällen,slapp o slö blev man!
Men det gick bra alla skift,även de två på f.d jobb stället mitt,roligt att råka mina klienter :-)
Nu e det jullistan som gäller då,denna vecka lätt vecka:L,L,L,kväll,L,morgon,kväll så det ser bra ut :-)
Borde få nyårslistan på fredan oxå,vet inte om fortsättning ännu heller efter 19.1 ? :-/

Igår var det sovmorgon,frissa besök till Socklot,ti stan o förde ett papper från ett ställe till ett annat,var och handla julkort,hem fort för folk var ju mer än galna i stan suck!Ingen parkering,folk överallt och går som de vill!Hemma bet. av räckningar,tvätta kläder,plocka i diskmaskin,och plocka lite här,var ti myso på kvällen på kvällskaffe och slapp och slö sen bara.

Förra veckan gick så fort hann inte alls med med nåt extra,nå vi had ju glögg fest på torsdag kväll med taco och skink paj,sallad,och glögg eller kaffe med pepparkaka och choklad,ca. 30 st. byysboar som samlades till en rolig kväll :-) Mycket nytt folk-roligt!

Var kallt igår kväll,-20 brrr....idag blåser det och kommer lite snö,e -5 nu bara.Katterna vill vara inne helst och sova :-) Dax att börja byta gardiner här i vardagsrummet nu och julpynta lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.