måndag 16 december 2013

Ny vecka!

Måndag,ny vecka,sista veckan före julen.De e väl nu folk stressar och städar och springer på stan som en dåre,och fixar det sista :-/  Skönt att inte behöva det tycker jag,bra att man jobbar denna vecka och nästa så man behöver inte städa och hålla o på som en dåre ;-)
Pynta lite förra veckan och det räcker med det.Tänkte städa ett varv i helgen,och handla så får det vara bra.
I fredas var vi till Kokkola ett varv,fick några klädesplagg köpta till julklapp,och hårfärg,julpapper,och smått och gott,en telefon kom jag även hem med :-) Abc mat och arnolds munk oxå!
Har paket på posten att hämta oxå,så i morgon e de ti paketera paket klart!
Jobbade i lördags på morgonen,stress skiftet på helg mornar :-( Vi var på julfest på kvällen och fick god julmat och en trevlig kväll.Igår hade jag kvällskifte och hade medicin ansvar,äntligen en gång igen!Så sällan det blir så bra att få nångång!Enklare på kvällen förståss men ändå!
Denna vecka K,L,K,M,M,och ledig helg :-) Hoppas på att ryggen håller ihop,blivit värre nu den senaste veckan :-( Ny lista fick vi redan oxå,en lustig lista med 8 h. dagar och 11 dagar ledigt,och ett stort ? efter 19.1 då listan slutar :-/ Den som lever får se.....
Å var är julvädret,snö och -5  tack!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.