lördag 11 januari 2014

Nytt år ny start?

Jobbat måndag-torsdag 8 h. dagar,fick ryka in en dag som baderska och varit en tuff vecka på alla sätt och vis,men de e livets gång det som sker,och fortsättning fick jag fast bara ett 50 % kontrakt med möjlighet att hoppa in skiften de e bara en kort tid sen kommer vinterledigheter :-) Så nog ska det rulla o på i alla fall.
Ledig igår och idag:Fått bort städat julen,städat,tvättat kläder,varit o shoppa nya ytterbyxor på 30 % rea,även gubben tog en dräkt,igår kväll var vi på bio t.o.m. hundraåringen :-)

Vintern kom,minus grader och snö igår,och fortsättning idag :-)
Kissorna blev förskräckta av detta väder,vill helst bara vara inne o sova nu.Ariel fick små stenar under tassarna som fastna :-)

Vägde mig förra måndan och blev förvånad att de inte hade farit allt för mycket upp :-) Fast de e nog 6-7 kg. som ska bort nu!Bara jag sku koma i gång nu och slippa sötsuget,men var e motivationen?Kanske på måndag då man har några dagars gubb fritt :-) Svårt efter denna jul med allt godis,och sånt.
Hade på steg räcknare i måndas på kvällen:7326 steg ca. 6,48 km. på 8 h.,tisdan fick jag 9155 steg och 8,41 km.,onsdan 7743 steg och 7,17km.Så visst får man motion på jobbet ;-) bara man skippar allt bulla,godis och chips och äter som man skall! Nya tag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.