lördag 19 maj 2012

19.5 2012...

samma datum för tio år sen hittade jag min stora kärlek :-) Det var en lördag kväll i en lägenhet i stan,några öl och många funderingar och skratt så blev det VI <3
Tänk att det gått 10 år...ho-ho o mycket har hänt under dessa år både i sorg och glädje.Får se om man får en lösglass på torget ikväll av Han??? :-) Tror vi firar både vår tillsammans dag,förlovningsdag och bröllopsdag i juli på pavis ;-) önska kan man juh!
Bakat 30 muffins just,choklad...mmm....blir ti fixa kaffe o ta ett smakprov snart.Storstädat i köket,och tvättat fönster och lagat upp kosse gardiner dagen till ära ;-) Fixade sov rummet i torsdas när vi hade ledigt.Konstigt hur ett rum blir som nytt av andra gardiner?!
Skolan e slut för terminen,grunden e klar :-) bara praktik utvärdering nu kvar.Blir en intressant höst med ny klass.Fick ett tre månaders kontrakt nu över sommaren...hoppas hösten löser sig ännu på nåt sätt.
Sku måst fara ut o gå nåt oxå i helgen så det blir bra på vågen,lite svälld av vätska nu just :-/ Men men ja e under 80 :-) nöjd över det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.