tisdag 29 maj 2012

en rolig helg :-) och bra början på veckan

Ja det var en rolig helg.Fredagen var lite råddig på jobbet med för lite personal,men det gick bra och varmt o skönt var det,vi drack kaffe ute första gången i år :-) For ti stan sen,hann en sväng in till missionsstugan och fyndade tre plagg för fem euro :-) Foton kommer...
Så var jag och en annan från byn o handlade till byafesten,lite smått och gott.Lördagen hann jag både städa,tvätta kläder,vara på en timmes länk me sindy,sen blev det byafest med god mat,trevlig samvaro med skratt och bra musik att dansa till :-) Kom hem kl. tre,tur det var nära hem ;-)
Söndan blev en slak dag vid havet,och pizza på kvällen med vänner.
Igår var vi på utfärd från jobbet till Kokkola och äta mat,tyvärr var det kallt och lite för lite mat för oss...men bra gick det och gott var det,roligt hade vi i bussen.Många foton blev det.Sen var det dax för min bedömning på re praktiken med kollegan min och läraren....och det gick bra fick en trea som jag nog had tänkt :-)
Tänkte fira med glass på torget med den var stängd så det blev från butiken då...
Ikväll hade vi lite info om hösten på skolan,blir att söka nu om man hittar nåt läroavtals ställe verkligen!!!!!Som det ser ut så e det dåligt med nuvarande jobbet till hösten :-( Å närvårdare vill ja bli!!!
Vägningen var 900 g. på plus :-/ men det var det värt efter helgen :-) och bara andra gången ett plus så nöjd e ja för det..... :-) vari ikväll på länk me sindy och sprang lite oxå :-) kanske det far ner bra nu denna vecka i alla fall...ja det var det,nu äta lite och se på tre kronor :-) tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.