måndag 6 augusti 2012

:-) vilken start

Fick en glad överraskning när jag klev på vågen i morse :-) -800 g.
Så en bra start på den sista kampen och på denna vecka :-)

Helgen,lördan regn regn,åska,kvaft regn....fick städa lite och hade el montören hiid o fixa el fel som åskan hade ställt till med :-/ utan varmvatten bl.a.På kvällen for vi o köpa glass o ut o köra i skog o mark för att få se nån älg,men nej då :-/ fick vara ti en fin plats oxå,o på ett ställe när vi om ut ti en väg visst ja int riktit var ja var först :-/ men sen såg jag :-)
Söndan blev det bättre väder och vi for ut på sjön med några bekanta oj va länge sen jag varit på sjön...e ingen båt människa så....men igår var det stilla och fint var det fick se olika ställen och var lax fällorna finns :-) tre st. fick vi upp.Roligt var det.Och rökt lax fick vi :-) Så blev det en lång skogslänk med sindy vi for nästan till Kovjoki,och husse fick hämta oss :-) Vi fick se en röd räv och sindy kunde inte först varför hon inte fick springer efter den... :-)
Ariel ha varit i slagsmål med någon annan katt,hade sår under ögat och nära munnen igår,och var lite ynklig och ville bara sova,men i morse kom hon o var gosig i sängen  :-) inte så farligt alltså.

Jobbet rullar o på,kommer igång mera o mera känns bra nog :-) får se hur det blir från 1.9 bara :-/ om det blir 6 h. om dan då???Egentligen sku det var helt ok nu när ja studerar men men de e ju mindre lön oxå :-/
Bytt ställe så det känns lite nytt än men nog blir det bra.
Nästa vecka börjar skolan igen :-/ nåja det blir väl nog bra det oxå,har praktik före jul först.
Nu ska ja äta lite lax mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.