söndag 21 oktober 2012

Lediga dagar :-)

Tre lediga dagar va skönt :-) Går dagen var vi vi ute i skogen me Sindy och så kom hennes vänner Etta och Leyla å...vilken fart de blev och glada skall i skogen :-)Korvgrillning och mera vänner och en till hund som Sindy :-) Molly från Krombi fick se sundby skogen oxå.Skönt väder var det hela dagen med sol!Kvällen blev det pizza,och en oravais resa efter hundmaten jag vann på fb tävling.Den får Sindy börja äta av nu Halla foder från sverige.Fick oxå se en trafik olycka :-( usch då men tror det gick bra!
I Torsdags var ja å ledig,var ti stan o äta med svågern och svägerskan,och sen på loppis där ja fynda två koftor,kaffe på prisma och handla mat till helgen.Hade bytt till kväll i fredags,hann bli lite stressigt men vi hann me allt,bastu badning och had en vikarie me mig.
Idag har det bara varit reda upp hushållet,tvätta,fixa mat,vattna blommor,bet. räckningar,stickar och tittar på tv.Borde gå ut en sväng i solen oxå...
Ledig ännu i morgon :-) skönt!Hoppas chefen börjar göra ny lista nästa vecka.Jobbar två mornar och ledig torsdag igen,fredag kväll o hela helgen nästa vecka.

Dessa två koftar hitta ja på loppis,rosa 2,50 och den gråa för 4 e.
Jepp nu ut i solen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.