onsdag 10 oktober 2012

onsdag mitt i veckan

Dagen hitills har gått i bakning till helgen,tre olika sorter :-) varmt blev det oxå i köket.På fredan tar ja två till sorter :-) Försöks panele kommer på söndan å kaffe.
Igår på min ledig dag for vi ut halv 10 och kom in kl. 13,trädgårs pyssel,räfsa och tog bort brännässlor,kvistar ut pilträdet och släpa allt ti komposten,en stor ogräs hög,och fixade framför trappan lite bättre.Våt var det och tungt,känns i alla muskler idag,ett bra träningspass!!! :-)
Som belöning for vi på kaffe och groda ti lillkungs på e.m mums så gott!Å i skola på kvällen,kom ju på att vi har ju höstlov nästa vecka jihhha ledigt två kvällar!!!
Fick även samtal från jobbet på e.m om ja kan byta ett skifte och ha kväll idag och ledig på lördag,ja inte mig emot sa jag.Så nu blir det kväll,morgon,morgon.Å ledig hela helgen,hinner bak mera och städa och fara ti kyrkan på lördan då C. begravs :-( Å söndag blir det kaffe hela halva dan!!
Had ju 700 g. på plus i måndas men det var inte så dåligt för det jämna ut sig bättre nu,for på tok för mycket sista veckan så....
Nu hoppa i duschen o ställa sig på jobb,tjingeling och ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.