tisdag 19 november 2013

L står det på listan för idag :-)

Äntligen lite ledigt,fem skiften bakom igen,tre kvällar(fick vara extra en halv timme på fredag kväll) och två mornar det går bra men visst e man lite slut i huvudet ändå,och spec. när man reagerar på inomhusluften där :-( Blir så tungt i huvudet,täppt i luftorganen och sjuk hals.Synd att man jobbar i sån miljö,flera som har symptom :-( Och stackars åldringar som e där hela tiden typ!
Roligt att man har fina kollegor,man får lära sig nytt,och finska språket,pratar nästan mera det nu än svenska :-) Eller det blir en blandning om ja inte hittar ordet,men ja försöker i alla fall o de e ja nöjd över.Blev så att jag anmäla mig till julfesten i alla fall :-) 29 blir det.Å så har vi börjat få önska på jullistan oxå,flera nätter finns det och många som vill va ledig i julhelgen förstås,sa att ja jobbar gärna som vanligt och tar extra vid behov.Jul kommer o far ändå,å har inga barn ti ta hänsyn till,tror nog att det "stora" barnet -maken klarar sig :-) Nå vi har hela veckan på oss att titta,sen får chefen fixa det sista,nog blir det bra!

Stormat har det i helgen oxå,inga skador här hos oss som tur,ett stort träd föll på andra sidan vägen nog men inte så farligt.Lagom roligt att köra ti jobbet i söndas på mornen kl. 6.30 med kvistar över vägen o sånt :-/
En lampa och ett träd hade vinkat vid jobbet.
 Igår sluta jag kl. 13 redan,skönt for o handla lite mat och hem direkt,vilade en stund o sen fick jag energi till att städa och fixa vinterbonad åt Vitnos och Grålli :-) så nu klarar dom vintern!
Vikten var på + :-( men har inte energi el. motivation till nåt nu!
Orka int på jumppa nå sen,for o sova lite över nio :-/ Eller läsa tills man blev helt trött.

Denna vecka: L idag,kväll i morgon kort skifte då jag bytte :-),morgon på torsdag och martha på kvällen kanske?,fredag ledig dag,lördag och söndag kvällskifte!
Sen ledig måndag,sen börjar vak nätter.
Undrar vad man ska hitta på idag då?Regnar ute och e tråkigt väder!Loppis? :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.